Serveis

ESP | CAT | ENG | FRA | DEU

Standal va néixer l’any 1979 amb uns ideals de qualitat que s’han mantingut intactes amb el pas del temps. Som un estudi multidisciplinar especialitzat en reformes integrals, arquitectura, disseny d’interiors, construcció i domòtica; i som líders per la passió i l’esforç que posem en tot el que fem, amb l’objectiu de garantir un servei a l’alçada a les necessitats de cada client.

El secret del nostre èxit és creure en el treball del nostre equip: arquitectes, enginyers, interioristes, decoradors, constructors, instal·ladors, industrials, proveïdors i assessors hotelers que formen un grup professional unit en la causa de complir les expectatives en cada projecte amb l’excel·lència com a principal objectiu. Experts que ens avalen com a empresa líder en el mercat de les reformes integrals de pisos, cases, edificis, locals comercials i hotels.

A Standal analitzem, avaluem i executem el projecte d’acord a les majors exigències, des de la reforma de l’habitatge o el local comercial, o incloent a més la pròpia construcció de l’espai. Disposem d’una contrastada experiència i el bon resultat del nostre treball fa que més de la meitat dels nous encàrrecs provinguin de clients satisfets, perquè sempre oferim les millors solucions constructives amb els materials, accessoris de decoració i mobiliari més adïents.

ARQUITECTURA

Tenim una dilatada experiència en construcció i projectes arquitectònics de tot tipus, tant de forma integral com parcial. Oferim un servei complert participant activament en totes les fases: diagnòstic previ, definició del projecte, memòria, plànols, pressupost i execució de l’obra, incloent l’assessorament i l’execució de totes les obligacions legals. El nostre equip d’experts arquitectes, aparelladors i interioristes coordina els projectes de forma integral, amb un sistema professional de treball i amb el suport dels millors industrials i proveïdors que ens ofereixen productes a mida.

REFORMES INTEGRALS

Transformem espais per treure’n el màxim potencial. Realitzem la reforma integral d’habitatges (pisos, cases, estudis, apartaments o lofts de qualsevol característica i dimensió) o local comercial per potenciar el teu negoci (botiga, restaurant, cafeteria, bar, hotel, showroom, franquícia o oficina), incloent el bany i la cuina, amb tres premisses fonamentals: el disseny, la qualitat i el preu. Desenvolupem projectes globals que inclouen des del disseny adaptat a les necessitats del client fins a la il·luminació, la pintura i la decoració final, sempre amb la major transparència i els més estrictes controls de qualitat.

INTERIORISME

L’objectiu dels nostres interioristes és que qualsevol negoci, casa o edifici transmeti els valors que el client desitja. L’interiorisme és una eina per transmetre emocions, de manera que invertir en un projecte professional és la millor manera de potenciar un espai. Disposem d’un excel·lent equip tècnic amb el suport d’industrials de contrastada experiència en projectes exigents, tant en disseny d’interiors com en reformes integrals, i tot plegat ens permet desenvolupar cada projecte amb un nivell de qualitat molt alt i aconseguir un excel·lent grau de satisfacció per a tots i cadascun dels nostres clients.

DECORACIÓ

A Standal som especialistes en escoltar els nostres clients i oferir les solucions més avançades, sempre amb la millor disposició i transparència. Creem projectes de decoració, tant d’interiors com d’exteriors, bells i funcionals. Amb un control de qualitat molt exigent i preus coherents, gràcies a la nostra estreta relació amb fabricants de primer nivell, el nostre treball es basa en trobar sempre la millor proposta decorativa per treure el màxim partit de l’espai, amb un equip de decoradors capaços de convertir-se en interlocutors i preparats per respondre davant qualsevol situació que pugui sorgir.

DOMÒTICA

Una instal·lació domòtica està destinada a integrar diferents serveis o sistemes tecnològics per satisfer les necessitats d’un o diversos usuaris, tenint en compte el confort, la seguretat, la comunicació i l’estalvi energètic. Per optimitzar aquest tipus d’instal·lacions és fonamental adaptar el projecte a les necessitats reals dels usuaris de l’espai i entendre quins són els elements individuals que es necessiten per aconseguir una integració a mida. A Standal realitzem un estudi personalitzat utilitzant totes les possibilitats que ofereix el mercat, sense limitar-nos a un únic fabricant.

Call Now Button