Reformes Integrals a Ibiza

Standal s’ha convertit en una empresa de referencia en el disseny i execució de reformes integrals a Ibiza. Des de els nostres començaments en 1979, vam apostar per la realització de reformes integrals d’habitatges i locals comercials de màxima qualitat.

 

Contem amb un experimentat equip multidisciplinari de professionals qualificats i amb una amplia experiència en diferents especialitats per realitzar projectes integrals de reformes de tota mena d’habitatges i locals.

 

Reformes integrals de cases i pisos a Ibiza

 

Des de els nostres inicis, a Standal oferim als nostres clients un servei integral de reformes d’habitatges a Ibiza, mitjançant un projecte clau a ma, en el que el client té la garantia de rebre allò que ha contractat i en els terminis establerts per reforma la seva casa o pis.

 

Disposem d’un equip d’interioristes, decoradors i arquitectes que desenvolupen i supervisen projectes d’interiorisme de avantguarda, seguint les últimes tendències en disseny d’interiors d’habitatges.

 

Estem presents en el mercat des de 1979, això ens posiciona a les primeres posicions del mercat, com a empresa de reformes integrals a la Ciutat Condal.

 

Reformes integrals de locals comercials y oficines a Ibiza

 

Si acabes d’adquirir un local comercial i necessites adequar-ho a normatives, ambientar-ho, etc… O creus que ha arribat el moment de donar-li un nou aire i més modern al teu negoci a Ibiza, en Standal contem amb una llarga experiència en el món de l’interiorisme comercial i les reformes de locals i oficines.

 

Disposem d’una contrastada experiència en reformes integrals de locals comercials, restaurants, bars, hotels,… i oficines per Ibiza, Barcelona, Madrid i altres ciutats.

 

Els resultats del nostre treball fan que més de la meitat dels nostres nous projectes provinguin de clients que creixen i estan molt satisfets de la nostra feina, perquè sempre oferim les millors solucions constructives pel teu negoci, amb els materials, accessoris decoratius i mobiliari més adequat al teu negoci i sector d’activitat.

 

Contacta amb nosaltres i t’informarem sense compromís per a realitzar la reforma integral del teu habitatge o negoci a Ibiza amb les millors condicions.

mapa standal ibiza

Sol·licita més informació sobre reformes integrals a Ibiza


 
Call Now Button